Ana içeriğe atla

28/08/2023 Tarihi itibariyle kredi faiz oranının GLP*2,25 Temerrüt faiz oranının GLP*3,5 olarak güncellenmiştir.

Değerli Yatırımcımız, 

Yaklaşan seçim ve enstrüman bazında oluşan likidite darlığı nedeniyle TRY çiftlerinde oluşan sağlıksız fiyatlar ve maliyetleri de göz önüne alınarak bu enstrümanlarda siz değerli yatırımcılarımızı mağdur etmemek adına 28.04.2023 Cuma günü saat 17:00 itibariyle TRY çiftleri (USDTRY, EURTRY, GBPTRY, KGRTRY, KAGTRY) işleme kapatılacaktır. Diğer enstrümanlarda sunduğumuz hizmette bir değişiklik bulunmamaktadır.

28.04.2023 Cuma günü saat 17:00 itibariyle kapatılmayan pozisyonlarınız ve bekleyen işlem emirleriniz sistem tarafından otomatik olarak kapatılacaktır.


SPK tebliği gereği 25.03.2023 Cumartesi günü İki Faktörlü Kimlik Doğrulama sistemine geçilecektir. Bu nedenle bu tarihten itibaren FX hesaplarınızda İki Faktörlü Kimlik Doğrulama'yı aktive etmeniz gerekmektedir.

Aşağıdaki linkte FX hesabınızda İki Faktörlü Kimlik Doğrulama'yı aktive edebilmek için izleyeceğiniz adımlar yer almaktadır.

https://www.meksa.com.tr/sites/default/files/2023-03/iki-faktorlu-kimlik-dogrulama-klavuzu-.pdf


E-şubeye girişte şifre hatası alındığında sayfanın altında yer alan şifremi unuttum bölümünden sms ile şifrenizi yenileyebilirsiniz.


28/08/2023 Tarihi itibariyle kredi faiz oranının GLP*2,25 Temerrüt  faiz oranının GLP*3,5 olarak güncellenmiştir.


Son dönemdeki fiyat hareketleri nedeniyle Kurumumuzun aldığı karar doğrultusunda TSKB, SKBNK ve ISGYO paylarına  dayalı vadeli kontratlarda 28/09/2022 tarihi itibariyle yeni pozisyon açımı yapılamayacaktır. Ancak mevcut pozisyonların kapatılmasına yönelik işlemler yapılabilecektir.  Ayrıca Kurumumuzca TSKB, SKBNK ve ISGYO payları 28/09/2022 tarihi itibariyle gün içi açığa alım işlemlerine kapatılacak olup, yanlızca nakit karşılığı alım işlemi yapılabilecektir.

 

Bilgilerinize sunarız.

E-Bültenimize Kayıt Olun.

Tüm yenilik ve bilgilendirmelerden haberdar olun!

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.